Matematik

Lineær funktion

25. februar 2012 af zaidihassan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej......

Jeg håber at der sidder nogle kloge hoveder derude, der er klar til at hjælpe med et lille problem.

Jeg har en opgave der hedder;

Forskriften for en lineær funktion er f(x)=2x+5

Løs ligningen f(x)=9

Jeg kan med logik finde frem til at x = 2, men er nød til at skrive fremgangsmåden i min opgave..

Håber at nogen kan hjælpe..

På forhånd tak!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. februar 2012 af nielsenHTX

træk 5 fra og divider med 2


Svar #2
25. februar 2012 af zaidihassan (Slettet)

Gud.. Er det så simpelt?? Ha ha,.. Jeg har prøvet alverden..

Tusind tak..

Hvad hvis funktionen hedder;

f(x) =x^2+2

Hvordan trækker man x^2 fra fx:3

 

Knus


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2012 af Esbenps

#2

Kom med et mere præcist formuleret spørgsmål. Sådan her trækker man x^2 fra 3:

 

3 - x^2


Skriv et svar til: Lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.