Matematik

nulreglen uden potenser?

25. februar 2012 af vousaime (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen, 

Jeg skal lave en lidt mystisk opgave, som jeg overhovedet ikke kan finde ud af.

Vi skal ud fra nulreglen udregne stykket (x0-ai*y)*y, men jeg ved ikke, hvordan jeg skal bære mig ad med det.

Tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Skal man løse ligningen

(x0-ai·y)·y = 0   ?

Benyt nulreglen for et produkt. Et produkt er nul, hvis en eller flere af dets faktorer er lig med nul .


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. februar 2012 af peter lind

Jeg går ud fra at du mener at du skal løse ligningen (x0-ai*y)*y = 0. Hvis det ikke er tilfælde må du vende tilbage. Nulreglen giver x0-ai*y = 0 v y=0


Skriv et svar til: nulreglen uden potenser?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.