Matematik

ligning løsning

26. februar 2012 af sofieepigen (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan løser jeg denne ligning: 2x(x2-4) +3 ? tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. februar 2012 af SuneChr

2x3 - 8x + 3  =  0

x = 0,3898  (4 dec.) er en løsning.

Er der andre rødder?

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. februar 2012 af SuneChr

Ja, ...

x = 1,7764  (4 dec.)

x =  - 2,1662  (4 dec.)


Skriv et svar til: ligning løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.