Matematik

Potens

26. februar 2012 af 384106 (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x) = 225000*x^-0,5

f(x) = antal dødsfald

x = det gennemsnitlige indtag af frugt i gram

Hvor mange procent ville det gennemsnitlige daglige indtag af frugt og grønt være større, hvis det årlige antal kræftdødsfald  i Danmark var 5% mindre?

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2012 af mathon

                                               f(x) = y = b·xa

                                               y2/y1 = (x2/x1)a

                                               (1+ry) = (1+rx)a


                                               (1+rx) = (1+ry)1/a

                                               (1+rx) = (1+(-0,05))-2

                                              

 

 

 


Svar #2
26. februar 2012 af 384106 (Slettet)

Kan ikke rigtig få den til at gå op med (225,15000) og (625,9000). Håber du kan hjælpe :s


Skriv et svar til: Potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.