Matematik

HJÆLP TIL LIGNING

26. februar 2012 af zaidihassan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løser man ligningen

f(x) = 3

 

Funktionen hedder f(x) = (x-1) / (x+2)

 

Skal x isoleres? I så fald, hvordan gøres dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2012 af mathon

 

                              3 = (x-1) / (x+2)             x≠-2

                              3(x+2) = (x-1)

                              3x+6 = x-1     ........osv.....

                          


Skriv et svar til: HJÆLP TIL LIGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.