Matematik

P(A|B) hvordan regner jeg dette møg ud?

01. marts 2012 af michael_zaggi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP

Jeg sidder med min mat afl. som jeg sidder lidt fast i, det er sandsynlighedsregning.

Spørgsmålet lyder:

Om 2 hændelser gælder der, at P(A)=0,45 P(B)=0,5 P(A|B) = 0.1

spørgsmål A)

P(A|B)

spørgsmål b)

P(AυB)

Hvis nogen kan komme med en udregning eller fortælle mig skridt om hvordan jeg arbejder mig igennem dette ville jeg blive meget taknemmelig ;)

 

-Michael


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2012 af Erik Morsing (Slettet)

1) P(A|B) = (P(A∩B))/P(B) og nr. 2) Hvis hændelserne A og B udelukker hinanden så P(A∪B) = P(A) + P(B), og hvis de afhænger af hinanden så P(A∪B) = P(A) + P(B) - P(A∩B)


Skriv et svar til: P(A|B) hvordan regner jeg dette møg ud?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.