Matematik

Ligninger & formler

01. marts 2012 af FHF1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle...

 

Har lige brug for lidt hjælp til denne opgave - se nedenfor

log(x+1) = -1

Hvordan fanger jeg denne bedst an?


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. marts 2012 af peter lind

brug at den inverse til log(x) = 10x


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. marts 2012 af PeterValberg

bruger regnereglen:

10log(a) = a

på begge side af lighedstegnet

log(x+1) = -1
10log(x+1) = 10-1
x+1 = 0,1
x = -0,9

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
01. marts 2012 af FHF1 (Slettet)

Tak for hjælpen til jer begge :-)


Skriv et svar til: Ligninger & formler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.