Matematik

Matematik

03. marts 2012 af Andersheedegaard (Slettet) - Niveau: C-niveau

Brugbart svar (2)

Svar #1
03. marts 2012 af SuneChr

En retvinklet trekant. Lodret katete 1,85  Vandret katete 3,25 .

tan (solhøjde over horisont)  =  1,85 / 3,25 .

Gør tilsvarende med kirketårnet:      tan (solhøjde over horisont)  =  16 / skyggens længde

                                       eller            1,85 / 3,25 = 16 / skyggens længde

# 0 er efterfølgende forsvundet. Bring opgaven tilbage.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.