Matematik

2. gradsligning

04. marts 2012 af ACBorup (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan løser jeg følgende lignig?

x^2+x-12 = 0

 

jeg får d = kvadratrod 48

 

Og det giver nogle mærkelige x'er


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2012 af SuneChr

Nej,   giver 49    =     12 - 4·1·(- 12)


Svar #2
04. marts 2012 af ACBorup (Slettet)

ej okay. brøler fra min side. Mange tak :)


Skriv et svar til: 2. gradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.