Matematik

HJÆLP - funktion

05. marts 2012 af dikuses (Slettet) - Niveau: A-niveau


- En funktion f er givet ved f(x) = 2log( x + 4) + 3    x > - 4

Beregn f(6) - løs ved beregning af ligningen f(x)=7

hvordan gør jeg dette ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt x = 6 og beregn f(6) .

Løs dernæst ligningen f(x) = 7 , dvs

2·log(x+4) + 3 = 7


Svar #2
06. marts 2012 af dikuses (Slettet)

når sådan, nu forstår jeg hehe. tak :-)


Skriv et svar til: HJÆLP - funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.