Matematik

Forklar, hvad man forstår ved et andengradspolynomium og en andengradsligning.

05. marts 2012 af Geeek (Slettet) - Niveau: A-niveau

kan i hjælpe lidt med at sætte mig på rette spor? har skrevet hvad der forstås ved et andengradspolynomium men er ikke helt sikker på hvad jeg skal skrive ved andengradsligningen :/


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2012 af Erik Morsing (Slettet)

polynomium betyder flerleddet størrelse, mens ligninger er der et lighedstegn i.


Svar #2
05. marts 2012 af Geeek (Slettet)

okay så det ligesom

 

ax^2+bx+c=0

og ikke 

f(x)=ax^2+bx+c


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2012 af Erik Morsing (Slettet)

det sidste er jo egentlig også en ligning, men man kalder den en funktion

ved polynomiet er der ikke et lighedstegn


Svar #4
05. marts 2012 af Geeek (Slettet)

okay tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. marts 2012 af mathon

et reduceret og ordnet
andengradspolynomium

                                                         c2·x2 + c1·x + co

en reduceret og ordnet
andengradsligning
                                                         c2·x2 + c1·x + co = 0
                  


Skriv et svar til: Forklar, hvad man forstår ved et andengradspolynomium og en andengradsligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.