Matematik

matematik

08. marts 2012 af BrainChild (Slettet)

2x2 – 28   = -10x

mit bud: 

2x2 + 10x = 28
x (2x +10) =28

2x2= 28   ?  x= -10

 

er det rigtigt? 
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. marts 2012 af mette48 (Slettet)

nej

2x2 – 28   = -10x                              læg 10x til på begge sider og brug løsningsformelen


Svar #2
08. marts 2012 af BrainChild (Slettet)

vil du vær venlig at regne det, fordi jeg kan ikke forstå det helt :S

 


Brugbart svar (2)

Svar #3
08. marts 2012 af nqrlund (Slettet)

Du skal løse 2.gradsligningen.

1. Du skal sætte ligningen i orden 2x2+10x-28=0

2. Derefter skal du sætte tallene ind i formlen for en andengradsligning og så skulle du gerne få 2 resultater

Resultaterne skal gi x=2 Og x=-7


Svar #4
08. marts 2012 af BrainChild (Slettet)

mange tak


Brugbart svar (1)

Svar #5
08. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

Find din mat.-bog og slå op på

Andengradsligningen  ax2+bx+c = 0

Der står det hele ;-)


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.