Matematik

Matematik=

09. marts 2012 af Keviin (Slettet) - Niveau: A-niveau

Til beskrivelse af sammenhængen mellem antal dyr N og tiden t i en population benyttes ofte den relativ væksthastighed 1/N· dN/dt. Nedenstående tabel viser nogle sammenhørende værdier af tiden og den relative væksthastighed


Tabel t:                              4      5       6        7         8       9      10
Relativ væksthastighed; 0,23 0,21 0,203 0,191 0,171 0,167 0,152

a) Bestem a og b.
b) Benyt overstående til at opstille en differentialligning til bestemmelse af antal dyr N som funktion af tiden t.
c) Bestem en forskrift for antal  dyr, som funktion af tiden t, idet det oplyses at der var 780 dyr til tiden t=7

Jeg har lavet a) som gav y = -0,012571x + 0,277143

B) ? ¨ved jeg ikke hvordan laver jeg den.??

nogen der kunne hjælpe mig?


Svar #1
09. marts 2012 af Keviin (Slettet)

tabel t = tiden t

det var en fejl mente tiden t


Skriv et svar til: Matematik=

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.