Matematik

Matematik htx

12. marts 2012 af molly16 (Slettet)

Hej derude!

Jeg sidder med en rigtig dum matematik aflevering. Jeg er kørt helt død i dette her opgave..

Er der nogen derude, som kan hjælpe mig med denne opgave?

 

Tak!

 

PS.. opgaven er vedhæftet... 

Vedhæftet fil: opg 3.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
12. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

3.a. Man skal beregne vinkelhastigheden ω2 for det store hjul S med radius r2 udtrykt ved vinkelhastigheden ω1 for det lille hjul A med radius r1 . Da remmen er stram, er de lineære hastigheder ens for de to hjul, så

r1·ω1 = r2·ω2 , dvs

ω2 = ω1 · (r1 / r2)


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

3.b

Man ser, at

sin(∠Rem) = (r2 - r1) / |AS|


Svar #3
13. marts 2012 af molly16 (Slettet)

Tusind tak for dine svar. Men jeg forstår ikke helt, det du har skrevet i 3.a. Vil du prøve at forklare det? 


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Hvad er det, du ikke helt forstår? Den lineære hastighed er v = r·ω .


Svar #5
14. marts 2012 af molly16 (Slettet)

Jamen for at regne det ud skal jeg jo vide hvad  w_1 er? og det ved jeg ikke helt, hvordan jeg skal finde ud af det? 

 


Brugbart svar (1)

Svar #6
14. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

Der må jo være nogle oplysninger i opgaven forud for disse spørgsmål, som du ikke har indviet os i.


Svar #7
14. marts 2012 af molly16 (Slettet)

jamen det er der ikke?


Skriv et svar til: Matematik htx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.