Matematik

Matematik Hjælp?

12. marts 2012 af jihudsif (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jens arbejder 12 timer om ugen i et flexjob.

Hvor mange døgn har han samlet arbejdet, når han har været på arbejde i 8 uger?

Døgn?

 

Hvordan har i gjort?

 

Hilsen Adis


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

8 * 12 / 24 = ?


Svar #2
12. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Hvorfor tager du 24 med?


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. marts 2012 af nielsenHTX

#2 et døgn er 24 timer


Svar #4
12. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Når på den måde.

 

3x+10>19 har løsningen:

0 < 10 - x < 5 Har løsningen;


Brugbart svar (1)

Svar #5
12. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

Isoler x


Brugbart svar (1)

Svar #6
12. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

3x+10>19
3x>19-10=9
x>9/3=3
x>3

0<10-x<5
0-10<10-x-10<5-10
-10<-x<-5
10>x>5
5<x<10


Skriv et svar til: Matematik Hjælp?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.