Matematik

hjælp til nogle opgaver..

15. marts 2012 af hehehej (Slettet) - Niveau: 9. klasse

1: a-4a+6a


2: F o r r e t n i n g e n   e r  A b e n  i  _____   t i m e r  o m  u g e n? 
(Mandag - tors: 11 - 22 ) (Fredag - Lørdag: 11-23) (søndag: 13-22)


3: Afsæt  punktet  A (1,3)

  Indtegn grafen for  l :   y = x

  Afstanden  f ra punktet  A   t i l  l injen   / er _____cm




4: ....


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2012 af 123434 (Slettet)

a-4a+6a

-3a+6a=-3a

2) 11t*4+12t*2+9t=44t+24t+9t=77t

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2012 af Andreww (Slettet)

#1 

-3a+6a = 3a


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2012 af 123434 (Slettet)

2#

Du har helt ret. En lille tastefejl

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. marts 2012 af Goldstonee (Slettet)

Tak! Hvad med 4'eren`?


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. marts 2012 af Andreww (Slettet)

Ja hvad med den 4:...


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. marts 2012 af Goldstonee (Slettet)

Mente 3'eren undskyld tastfejl.


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. marts 2012 af Andreww (Slettet)

Tegn funktionen y=x ind på cm'er papir, og afsæt punktet P(1,3). Der står ikke hvorfra afstanden skal beregnes, så jeg gætter på at det er den vinkelrette afstand fra punkt til linie.

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #8
15. marts 2012 af Goldstonee (Slettet)

Indtegn Grafen For L: y = x - 1

Derefter skal jeg beregne afstanden fra A (1,3) til L, men ved ike rigtig hvilket punkt L skal stå.. Er det ikke -1


Skriv et svar til: hjælp til nogle opgaver..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.