Matematik

1 ton sand

15. marts 2012 af ulla7 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hejsa :D Jeg håber at I kan hjælpe mig :D

 

Sand 1,55 g/cm3

 

1 ton sand fylder ___________ m3?

 

Jeg håber at I kan hjælpe på forhånd tak :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

(masse) = (rumfang) · (massefylde) ,

(rumfang) = (masse) / (massefylde)

Masse kaldes også vægt i daglig tale.


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. marts 2012 af mette48 (Slettet)

1,55 g/cm3 = 1,55 kg/dm3 = 1,55 t/m3


Svar #3
15. marts 2012 af ulla7 (Slettet)

Så svaret er 1,55 t/m3?????


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Nej. Genlæs #1. Du skal dividere vægten med massefylden. Svaret er et rumfang.


Svar #5
15. marts 2012 af ulla7 (Slettet)

Så det bliver 645,16 m3?


Brugbart svar (1)

Svar #6
15. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

Nej, det er ikke rigtigt. Udregn 1 / 1,55 , hvilket giver rumfanget i m3 .


Svar #7
15. marts 2012 af ulla7 (Slettet)

Så svaret er 0,65 m3?


Brugbart svar (1)

Svar #8
15. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#7

Ja, det er korrekt, eller 0,645 m3 , hvis man vil have 3 decimaler med.


Svar #9
15. marts 2012 af ulla7 (Slettet)

Mange tak for hjælpen :D


Skriv et svar til: 1 ton sand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.