Matematik

Matematik

17. marts 2012 af stinedenseje (Slettet)

Til en rejse skal en mand medbringe 2 sæt tøj, 5 skjorter og 2 par sko.

Han råder over 5 sæt tøj, 12 skjorter og 4 par sko.

På hvor mange måder kan manden vælge det angivne rejseudstyr?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2012 af mathon

                2 sæt tøj af 5 sæt tøj                             K5,2   =

                5 skjorter af 12 skjorter                         K4,12 =

                2 par sko af 4 par sko                           K4,2   =

 

  antal rejseudstyrsvalg
                                                  K5,2 · K4,12 · K4,2 =


Svar #2
17. marts 2012 af stinedenseje (Slettet)

tak skal den ik' hedde K5,12 i nr. 2


Svar #3
17. marts 2012 af stinedenseje (Slettet)

den skal hedde 12,5 i den med skjorter


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. marts 2012 af mathon

joh   selvfølgelig
 

                2 sæt tøj af 5 sæt tøj                             K5,2   =

                5 skjorter af 12 skjorter                         K5,12 =

                2 par sko af 4 par sko                           K4,2   =

 

  antal rejseudstyrsvalg
                                                  K5,2 · K5,12 · K4,2 =

 


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.