Matematik

Matematik Hjælp?

18. marts 2012 af jihudsif (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Ligning 

(4x+2) . (4x+3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2012 af Dontblame (Slettet)

For det første er der ikke tale om nogen ligning. 

og hvis det er et gange tegn der står mellem de 2 paranteser, skal du blot gange alle led med hinanden. 

 


Svar #2
18. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Giver det

 

- minus 6?

 

Det er det jeg for det til?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2012 af Dontblame (Slettet)

(4x+2) * (4x+3) = 16x^2 + 12x + 8x + 6 = 16x^2 + 20x + 6

Og hvordan skal det kunne give et negativt resultat, hvis der ikke står minus nogle steder. Husk. 

+ * + = +

+ * --

 


Svar #4
18. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Ok hvad med den her;

 

Har prøvet flere gange, men det lykkedes ikke?

-2x(x-2) - (x+ 2)


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. marts 2012 af Dontblame (Slettet)

Hvad er dit bud?


Svar #6
18. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Det giver 0 hos mig?


Svar #7
18. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Hvad giver resultatet for begge opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. marts 2012 af YesMe (Slettet)

Hvorfor kan du ikke finde ud af den anden opgave?

Du skal først gange parenteserne ud og reducere. Har gjort det lidt enklere for dig:

          -2x·(x-2)         +         -1·(x+ 2)


Svar #9
18. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Giv mig resultatet ?

Hvordan gør du? Det er det jeg vil vide+?


Svar #10
18. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

HVORDAN GØR DU FOR BEGGE OPGAVER?


Brugbart svar (0)

Svar #11
18. marts 2012 af YesMe (Slettet)

Okay, resultet er

4x2 - 3x + 2     ... tror du overhovet jeg gider? Nope sorry, it's not my job.

Hvorfor læser du ikke bare din bog for at finde ud af hvordan man gør???????? Har du måske sovet i timerne?


Svar #12
18. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

hvad? Hvordan gør du, det er det jeg vil vide?

 

Hvordan man skal gøre?

For begge opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #13
18. marts 2012 af YesMe (Slettet)

eksempel .. når du har fået en opgave, der lyder således:    -(x + 2)

er det helt det samme som -1(x + 2).

Du skal starte med at gange parentesen ud; dvs

-1(x + 2)    =   -1x  ...

-1(x + 2)    =   -1x  - 2   = -x - 2

Forstået? Så prøv med

-2x·(x-2)


Svar #14
18. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Ok. Men de opgaver som jeg har skrevet kan du ikke vise mig hvordan jeg skal gøre?


Svar #15
18. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

(4x+2) * (4x+3) =

-2x(x-2) - (x+ 2)=


Brugbart svar (0)

Svar #16
18. marts 2012 af YesMe (Slettet)

(4x+2)(4x+3) = 16x2 ....

(4x+2)(4x+3) = 16x2 + 12x .....

(4x+2)(4x+3) = 16x2 + 12x + 8x ....

(4x+2)(4x+3) = 16x2 + 12x + 8x + 6       ... så reducerer man

                        = 16x2 + 20x + 6


Svar #17
18. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Er det resultatet 

Og den næste?


Brugbart svar (0)

Svar #18
18. marts 2012 af YesMe (Slettet)

#17

Gør det selv -.-'


Svar #19
18. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Kan jeg vise dig hvordan jeg gør?

 

Også derfra retter vi den?


Brugbart svar (0)

Svar #20
18. marts 2012 af YesMe (Slettet)

Jo, selvfølgelig. Gør det


Forrige 1 2 Næste

Der er 24 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.