Matematik

Hjælp til Matematik?

18. marts 2012 af jihudsif (Slettet) - Niveau: 9. klasse

-2x(x-2) - (x+ 2)

 

Please hjælp?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2012 af mathon

                                                  gang ind i parentesen

                                                  hæv parenteserne

                                                  reducer


Svar #2
18. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Gange ind okay:

 

-2x2 +4 

 

Hvad efter er ikke med`?


Svar #3
18. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

-1 (x+2)


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. marts 2012 af mathon

 

                                -2x(x-2) - (x + 2)                            gang ind i parentesen

                                -(2x2 - 4x) - (x + 2)                        hæv parenteserne          


Svar #5
18. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Er helt Lost!


Svar #6
18. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Er det rigtigt?

 

-2x (x-2) + -1 (x + 2)

-2x2 + 4x + 1x + 2 ELLER

 

-2x(x-2) - ( x + 2)

-2xx -2 -x +2

-2x2-2 -x + 2

-2x2 = -x +0

Hvad med der efter ?

Det er forkert men ved ikke hvor


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. marts 2012 af Timeismoney (Slettet)

-2x2+4x -x - 2=0 , du kan reducere det lidt til -2x2+3x-2=0

så er det  andengradsligning. Hvis du ved ikke, hvordan du kan løst det...Click here (http://www.youtube.com/watch?v=0zXrefUaXe4&feature=player_embedded)


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. marts 2012 af mathon

                                -(2x2 - 4x) - (x + 2)                        hæv parenteserne

                                 -2x2 + 4x - x - 2                            reducer

                                 -2x2 + 3x - 2


Svar #9
18. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Er det 9 klassesstof ?


Skriv et svar til: Hjælp til Matematik?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.