Matematik

Matematik Hjælp?

18. marts 2012 af jihudsif (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Please Hjælp kan ikke løse opgaven?

(4x+2)2 - (2x-1)2 =


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2012 af Anxyous (Slettet)

Brug kvadratsætningerne:

(a + b)2 = a2 + b2 + 2ab

(a - b)2 = a2 + b2 - 2ab


Svar #2
18. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Kender den ikke?

 

Kan man på en anden måde?


Svar #3
18. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Eller kan du vise mig hvordan jeg skal gøre?


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. marts 2012 af Anxyous (Slettet)

Du skal jo bare benytte de kvadratsætninger, jeg har givet dig. I den første parentes er a = 4x og b = 2. I den anden parentes er a = 2x og b = 1.


Brugbart svar (1)

Svar #5
18. marts 2012 af hurlumhey (Slettet)

(4x+2)2 - (2x-1)2

16x2 + 4 + 16x - 4x2 + 2 - 4x =
resten kan du selv gøre..


Skriv et svar til: Matematik Hjælp?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.