Tysk
HASTER...Hvad Betyder...HASTER
16. august 2005 af
Franky (Slettet)
Hej...
jeg har prøvet at slå nedstående ord op i en ordbog, men det hjalp ikke ret meget kan ikke finde dem...
Håber der er nogle der lige gider at give en hjælpende hånd...
1) Da krieg´ ich noch einen Kinderfahrschein für dich.
2) reinkommt
3) hochgekämmt
4) Absätzen
5) hebt
6) Das dacht ich mir noch, es ist der mutter.
7) Da rufen sie immer an, weil ich Samstag bis Sonntag, auch noch über Nacht , zu ihnen kommen sollen.
8)trample
9) Arsch
10) Und über meine Wildlederstiefel mit den Fransen werden sig auch gleich meckern.
Franky
jeg har prøvet at slå nedstående ord op i en ordbog, men det hjalp ikke ret meget kan ikke finde dem...
Håber der er nogle der lige gider at give en hjælpende hånd...
1) Da krieg´ ich noch einen Kinderfahrschein für dich.
2) reinkommt
3) hochgekämmt
4) Absätzen
5) hebt
6) Das dacht ich mir noch, es ist der mutter.
7) Da rufen sie immer an, weil ich Samstag bis Sonntag, auch noch über Nacht , zu ihnen kommen sollen.
8)trample
9) Arsch
10) Und über meine Wildlederstiefel mit den Fransen werden sig auch gleich meckern.
Franky
Svar #1
17. august 2005 af Therackoo (Slettet)
Hehe... Nu da ingen andre har svaret ville jeg lige forsøge mig... :D
1) Der fik jeg en anden børnebillet til dig.
2) Komme ind
3)? (bud: finkæmme)
4) Afsnit
5) Blaffe
6) Det tænkte jeg heller ikke, det er moderen.
7) Der ringer de altid fra, fordi jeg fra lørdag til Søndag, også nok om natten, burde komme til hende.
8) trampe/træde ned
9) røv
10) Og over mine vilde læderstøvler med kranse bliver der også klaget.
- Therackoo
1) Der fik jeg en anden børnebillet til dig.
2) Komme ind
3)? (bud: finkæmme)
4) Afsnit
5) Blaffe
6) Det tænkte jeg heller ikke, det er moderen.
7) Der ringer de altid fra, fordi jeg fra lørdag til Søndag, også nok om natten, burde komme til hende.
8) trampe/træde ned
9) røv
10) Og over mine vilde læderstøvler med kranse bliver der også klaget.
- Therackoo
Svar #2
17. august 2005 af Wolkenkapitänin (Slettet)
Tja, ikke helt enig med #1, men her går mit forsøg...på disse punkter er jeg uenig...:
1) Der (sted) får jeg endnu en børnebillet til dig
2) Kom ind
4) afsætte
6) Det tænkte jeg (mig) nok, det er moderen
7) Der (tidspunkt) ringer de altid, fordi jeg fra lørdag til søndag, også om natten, skal komme til dem
Har ikke lige nogen ordbog ved hånden, så er ikke lige sikker på de andre...!
Viel vergnügen
Die Wolkenkapitänin
1) Der (sted) får jeg endnu en børnebillet til dig
2) Kom ind
4) afsætte
6) Det tænkte jeg (mig) nok, det er moderen
7) Der (tidspunkt) ringer de altid, fordi jeg fra lørdag til søndag, også om natten, skal komme til dem
Har ikke lige nogen ordbog ved hånden, så er ikke lige sikker på de andre...!
Viel vergnügen
Die Wolkenkapitänin
Svar #3
17. august 2005 af danielruhmann (Slettet)
1) Kriegen er talesprog, du skal bruge bekommen.
2) Hereinkommen. Reinkommen er talesprog
3) Finkæmmet
4) Tror, det er ordet Afsætninger, du leder efter. Prøv at skrive hele sætningen. Absatz = afsætning. Da det muligvis står i dativ, medfører det, at der skal n på pluralis af Absatz.
5) At hæve, løfte. Prøv evt. at skrive hele sætningen
6) Jeg tænkte nok, at det var moderen.
7) De ringer konstant, fordi jeg skal komme til dem fra Lørdag til Søndag, også natten over (overnatte)
8) At trippe (fx trippe rundt og vente på nogle)
9) Røv (god glose at kunne: lech mich an dem Arsch = rend mig i ...)
10)Og over mine rådyrsstøvler med frynserne.. (forstår ikk det sidste.)
2) Hereinkommen. Reinkommen er talesprog
3) Finkæmmet
4) Tror, det er ordet Afsætninger, du leder efter. Prøv at skrive hele sætningen. Absatz = afsætning. Da det muligvis står i dativ, medfører det, at der skal n på pluralis af Absatz.
5) At hæve, løfte. Prøv evt. at skrive hele sætningen
6) Jeg tænkte nok, at det var moderen.
7) De ringer konstant, fordi jeg skal komme til dem fra Lørdag til Søndag, også natten over (overnatte)
8) At trippe (fx trippe rundt og vente på nogle)
9) Røv (god glose at kunne: lech mich an dem Arsch = rend mig i ...)
10)Og over mine rådyrsstøvler med frynserne.. (forstår ikk det sidste.)
Skriv et svar til: HASTER...Hvad Betyder...HASTER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
