Matematik

isoler m i formel

22. marts 2012 af mikman (Slettet) - Niveau: A-niveau

isoler m i formlen R=(k*l)/(3*m2) , m>0

 

den har bare irriteret mig kan i hjælpe med den


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2012 af SuneChr

3·m2·R = k·l

Dividér med 3R.  Tag kvadratroden til sidst.


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Byt om på R og m2 , så man får

m2 = (k*l)/(3*R)

og tag så kvadratroden på hver side (under antagelsen, at de indgående størrelser er positive).


Svar #3
22. marts 2012 af mikman (Slettet)

tak i lifesavers :D


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2015 af Caro1768 (Slettet)

Jeg har fået stillet den samme opgave, men forstår hvordan man skal løse denne opgave ud fra det i skriver der, nogen som har en lidt mere uddybende forklaring. :-)


Skriv et svar til: isoler m i formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.