Matematik

Matematik

24. marts 2012 af ano123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

På billedet ses et »Pop-up-mål«, hvor målrammen er en del af en parabel. I et koordinat- system kan denne parabel beskrives ved ligningen
y=-0.030x^2+3,6x
hvor målrammen svarer til y≥0, og hvor x og y er angivet i cm.
b) Bestem arealet af det område, som målrammen afgrænser (dvs. det område i koordinatsystemet, der ligger mellem parablen og førsteaksen).

Jeg kan ikke finde ud af denne opgave :( 

håber i vil hjælpe mig:) 

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2012 af peter lind

Løs ligningen 0,03x2+3,6x=0 rødderne kaldes a og b a<b Der gælder så A = ∫abf(x)dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

Se vedhæftede   ;-)

Vedhæftet fil:1Sophie.PNG

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.