Matematik
Matematik Aflevering, hjælp
Har brug for hjælp til opg. E, F, G og H... håber at nogen kan hjælp, på forhånd TAK
Svar #1
27. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)
Jeg går ud fra, at det er spørgsmål i Opg 1?
e) Parabelen går gennem punkterne (0 , 40) , (200 , 40) og har toppunkt i punktet (100 , 32) . Find parabelens forskrift f(x) .
f) benyt, at cot(z) = f '(0) .
g) Beregn det bestemte integral
0∫200 (1 + f '(x)2)1/2 dx
Der er intet spm h) i den opgave.
Svar #2
27. marts 2012 af fiehan (Slettet)
Ja det er i opg 1. Tak for dit svar :)
f) Hvad mener du med: cos(z) = f´(0)
g) Hvor får du 200 fra her?
Svar #3
27. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)
#2
f) Jeg skrev ikke cos(z) , men cot(z) = f '(0)
g) Masterne står ved x = 0 og x = 200.
Skriv et svar til: Matematik Aflevering, hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
