Matematik

Hvordan kommer jeg fra det ene til det andet?

28. marts 2012 af sandrella (Slettet)

Fra            2*∫0π √(4*cos2(t/2)) dt  =

til

 4*∫0π √(cos(t/2)) dt  ?  


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2012 af peter lind

cosinusfunktionen  må også være kvadret i det sidste udtryk. Ellers holder den ikke. Der gælder kvrod(4a) = kvrod(22*a) = 2*kvrod(a)


Svar #2
28. marts 2012 af sandrella (Slettet)

Det forstår jeg ikke for det er noget min lærer har skrevet


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. marts 2012 af SuneChr

2·∫0π √(4·cos2(t/2)) dt      =    2·∫0π 2·cos(t/2) dt  =  4·∫0π cos(t/2) dt

I nævnte interval bliver cos værdien ikke-negativ.

Kvadratrodstegnet i # 0 sidste linje skal væk.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

- eller også skal cos2 i første linie være cos (uden potens)


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det kunne næsten se ud, som om problemstillingen er beslægtet med denne tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1170958#1171232


Skriv et svar til: Hvordan kommer jeg fra det ene til det andet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.