Matematik

matematik aflevering!

29. marts 2012 af JimilianErMin (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej er i gang med at lave min matematik aflevering og fatter næsten ikke en skid af det! :(

der står: Jørn H.s kost sammensættes ud fra hvor meget han bevæger sig. ved hjælp af skridt finder man ud af at han har løbet ca. 11000 skridt i en hjemmekamp.

man regner med at:

-10% af skridtene er 30 cm lange

-20% af skridtene er 120 cm lange

-70% af skridtene er 70 cm lange.

vis, at Jørn H.s gennemsnitlige skridtlængde er  76 cm.

... okay... 30+120+70=220 - 220/3= 73.33333333..

det er ikke 76?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. marts 2012 af nielsenHTX

det er et vægtetgennemsnit du skal finde

30*10%+120*20%+70*70%=..


Brugbart svar (2)

Svar #2
29. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

(30*10 + 20*120 + 70*70) / 100 = ?


Svar #3
29. marts 2012 af JimilianErMin (Slettet)

@nielsenHTX hvad menes der med ''*''


Brugbart svar (2)

Svar #4
29. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

"ganget med" eller •


Svar #5
29. marts 2012 af JimilianErMin (Slettet)

ooooooh goooooooooooooooooood!!!!! tak alle sammen!


Skriv et svar til: matematik aflevering!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.