Matematik

matematik

29. marts 2012 af JimilianErMin (Slettet) - Niveau: 8. klasse

vis at jørn H.s gennemsnitlige skridtlængde er 76 cm... det har jeg så gjordt: 30x10+120x20+70x70=76.

så stå¨r det: mberegn den længde, som jørn løber i en hjemmekamp.... hva skal jeg gøre nu???? :-/


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. marts 2012 af dnopas (Slettet)

Du skal jo vide noget om banens længde og hastighed af et eller andet, før du kan regne det ud.


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. marts 2012 af nielsenHTX

du vaglte så desværre kun at tage det halve fra hvert svar i den anden...

det er (30*10 + 20*120 + 70*70) / 100=76 eller 30*10%+120*20%+70*70%=30*0,10+120*0,20+70*0,70=76

og man skal så bruge en oplysning fra din anden tråd...

han har løbet 76*11000=...cm

(og brug * eller · som gange tegn x forvirre kun)


Svar #3
29. marts 2012 af JimilianErMin (Slettet)

banen er 7920 m2... 76x11000= 836000 cm kan det passe?


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

# 3

. . . = 8360 m = 8,360 km

Banens mål er ligegyldige i forbindelse med dette spørgsmål  ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #5
29. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

Du skriver i " 0 at 30x10+120x20+70x70=76

Det er ikke rigtigt.

(30x10+120x20+70x70) / 100 = 76


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.