Matematik

Hjælp til udregning af parantes

29. marts 2012 af Mboss95 (Slettet)

Jeg skal udregne følgende parantes:

-3(t-2x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2012 af SuziihShakur (Slettet)

-3t + 6x


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2012 af Dontblame (Slettet)

-3t+6x


Svar #3
29. marts 2012 af Mboss95 (Slettet)

Tak :D

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. marts 2012 af YesMe (Slettet)

Det er f***** up


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. marts 2012 af bananman (Slettet)

Som de andre har svaret er korretk, men mellemregninger er sådan, du ganger ind i parentesen altså du siger:

-3(t-2x) -->

-3*t = -3t

-3*(-2x) = 6x fordi minus gange minus giver plus

= -3t+6x

 

 


Skriv et svar til: Hjælp til udregning af parantes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.