Matematik

Forklaring på sammenhængen mellem funktionsforskriften og tallene i tabellen?

08. april 2012 af AnonymPerson (Slettet)

Jeg ville blive super glad, hvis der var en, der gad at forklare dette for mig:
Jeg har fået en opgave, hvor i der står jeg skal forklare sammenhængen mellem funktionsforskriften og tallene i tabellen:
Funktionsforskriften for antallet af A6-papir, et givet A-format kan opdeles i: y= 2^6 / 2^x

Tabellen viser:  A0: 64    A1: 32    A2: 16    A3: 8    A4: 4    A5: 2    A6: 1
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. april 2012 af SuneChr

Formatet Ax består af y  A6 formater, hvor y = 26 / 2x


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

x = format nr.   y = antal.

Det sidste 2-tal i forskriften angiver, at antallet (y) divideres med 2 hver gang formatet (x) stiger med 1.


Svar #3
08. april 2012 af AnonymPerson (Slettet)

Kunne I komme med et par eksempler?


Svar #4
08. april 2012 af AnonymPerson (Slettet)

Lige gyldigt, jeg forstår det nu :-)
Tak


Skriv et svar til: Forklaring på sammenhængen mellem funktionsforskriften og tallene i tabellen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.