Fysik

Diverse opgaver - hjælp søges!

18. april 2012 af ChemistryIsKey - Niveau: B-niveau

Hey allesammen!

Jeg har fået nogle opgaver for i fysik og kan simpelthen ikke finde ud af c'eren i opgave 2 og hele opgave 3 i det uploadede dokument..

Jeg vil sætte STOR pris på hvis der er nogen derude, der kan hjælpe med disse opgaver.

På forhånd tusind tak! :)

Vedhæftet fil: Fysik opgaver.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. april 2012 af peter lind

2c) Energi brugt til at forampe massen m er m*L i  tidsintervallet t er denne masse m = m'(t)*t

I tiden t er der tilført energien P*t, hvor P er effekten. Når der er stabil ligevægt må tilført energi = brugt energi så m'(t)*t=P*t

3. Brug at tilbagelagt vej i tiden t er arealet under kurven  frem til den pågældende tid

Du kan evt. også finde hastighederne som funktion af tiden og bruge dette til at løse opgaven.


Skriv et svar til: Diverse opgaver - hjælp søges!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.