Matematik
Matematik
16. september 2003 af
SP anonym (Slettet)
HEy.. ER der nogle der vil tjekke det her igennem for at se om der er evt. fejl.???
(10-(2))roden af (17/214)= 0,281849698 =a
b= 214/ a^ (-2) = 16,99999998
DErfor er f(X) = 16,99999998 . 0,2181849698^
G(7) = 16,99999998 . 0,281849698 ^7 = 0,002401993
G(x) = 100 = LOG (100/16,99999998) / LOG (0,281849698
=- 1,399228498
hÅBER AT DET ER RIGTIGT
(10-(2))roden af (17/214)= 0,281849698 =a
b= 214/ a^ (-2) = 16,99999998
DErfor er f(X) = 16,99999998 . 0,2181849698^
G(7) = 16,99999998 . 0,281849698 ^7 = 0,002401993
G(x) = 100 = LOG (100/16,99999998) / LOG (0,281849698
=- 1,399228498
hÅBER AT DET ER RIGTIGT
Svar #1
16. september 2003 af Jean
Hva, har du problemer med din caps lock?
Jeg kan ikke helt forstå hvad du er ved, skal det ses i relation til denne tråd:
http://www.studi.dk/forum/?vis=viewmsg&id=11788
Jeg kan ikke helt forstå hvad du er ved, skal det ses i relation til denne tråd:
http://www.studi.dk/forum/?vis=viewmsg&id=11788
Svar #2
16. september 2003 af Jean
HEY.
EN FUNKTION F OLYSES, AT DEN VOKSER EKSPONENTIEL OG AT GRAFEN GÅR GENNEM PUNKTERNE (-2,17) OG (10,214)
Beregn forskriften for f.
Beregn f (7)
og Løs ved beregningen ligningen F(X) = 100
HEr er mit foreslag:
810-(2)) roden af (17/214) = 0,281849698= a
B= 214/a^ (-2) =16,99999998
Derfor er f(X) = 16,99999998 . 0,281849698 ^x
f(7) = 16,99999998 . 0,281849698 ^7
= 0,002401993
F(X) = 100= log (100/16,99999998) / log (0,281849698) = - 1,399228489
HÅbEr virkelig at nogle vil rette den....
EN FUNKTION F OLYSES, AT DEN VOKSER EKSPONENTIEL OG AT GRAFEN GÅR GENNEM PUNKTERNE (-2,17) OG (10,214)
Beregn forskriften for f.
Beregn f (7)
og Løs ved beregningen ligningen F(X) = 100
HEr er mit foreslag:
810-(2)) roden af (17/214) = 0,281849698= a
B= 214/a^ (-2) =16,99999998
Derfor er f(X) = 16,99999998 . 0,281849698 ^x
f(7) = 16,99999998 . 0,281849698 ^7
= 0,002401993
F(X) = 100= log (100/16,99999998) / log (0,281849698) = - 1,399228489
HÅbEr virkelig at nogle vil rette den....
Skriv et svar til: Matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
