Matematik
Løs ligningen f(x) = g(x)
Hej alle :-)
Min opgave lyder således:
Løs ligningen f(x) = g(x), hvor jeg får 2 x-værdier. Hvad fortæller de to punkter mig??
Hvordan bestemmer jeg arealet af det område, der afgrænses mellem graferne f og g?
Håber at nogle kan hjælpe mig, da jeg er gået i stå :-)
Svar #1
18. april 2012 af Andersen11 (Slettet)
De to løsninger er x-koordinaterne til skæringspunkterne mellem de to funktioners grafer. Arealet er så
A = x1∫x2 |f(x)-g(x)| dx ,
hvor x1 og x2 er de to løsninger til ligningen f(x) = g(x) .
Skriv et svar til: Løs ligningen f(x) = g(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
