Matematik

ligning

22. april 2012 af Sussepigen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan løser man ligningen : 2x+1=-3x-9

er komemt frem til                       2x+3x=-9-1

                                                              5x=8


Brugbart svar (3)

Svar #1
22. april 2012 af mathon

 

                                  2x + 1 = -3x - 9    

                                  5x + 1 = -9        

                                  5x = -10 

                                  x = -2
    

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. april 2012 af wut123 (Slettet)

-9-1=-10, så det er 5x = -10. Dividér med 5 på begge sider af lighedstegnet


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.