Matematik

Nogen der kan hjælpe

22. april 2012 af Sus23 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der står med opgaver fra bogen vejledende eksempler på eksamensopgaver Hf C-niveau. Det gælder opgave 1.006,1.012,1.047,1.048 og 1.049 på forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvis du har problemer med konkrete opgaver, kan du formulere dine spørgsmål sammen med en forklaring af din egen fremgangsmåde og resultater.


Svar #2
22. april 2012 af Sus23 (Slettet)

Det er bare lidt svært at skrive på computeren. Anyway I trekant ABC er AB=178, BC=135 og B=81%

Bestem arealet af trekanten ABC

 

Bestem længden af siden AB


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du mener nok B = 81º ? Man kender c, a og B. Benyt formlen for trekanten areal

T = (1/2)ac·sin(B)

Siden AB er opgivet i opgaven. Hvis der tænkes på siden AC, kan den findes ved at benytte en cosinusrelation.


Skriv et svar til: Nogen der kan hjælpe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.