Matematik

Betting opgave

24. april 2012 af stefan16 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg er igang med at lave en opgave der handler om betting
et specifikt regnestykke som jeg gerne vil have hjælp til er: 

en mand bliver ved med at bette på noget der har 50% for at gå hjem indtil han vinder, hvordan regner man ud hvor stor chancen er for at han taber fx 2 gange i træk, 3 gange i træk osv. osv. 

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2012 af nielsenHTX

der er 2 udfald at vinde eller tabe så det er binomialt fordelt.

P(X=x)=K(n,x)·px·(1-p)n-x  

eks. med hvad er sandsynligheden for at tabe 3 gange i træk?

p=sandsynligheden for at tabe=½

P(X=3)=K(3,3)*(1/2)3*(1-p)3-3=(1/2)3 =1/8

 


Svar #2
24. april 2012 af stefan16 (Slettet)

MANGE TAK for hjælpen og det hurtige svar! hjalp utrolig meget


Skriv et svar til: Betting opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.