Matematik

2. gradspolynomier

25. april 2012 af hejhej456 (Slettet)

Opskriv to forskellige 2.gradspolynomier, der begge har rødderne 2 og 7
(Hint: brug faktorisering)

 

Nogen der kan hjælpe mig, er helt lost :s


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2012 af mathon

             

                                f(x) = (x-2)(x-7)                          g(x) = -(x-2)(x-7)

                                f(x) = x2 - 9x + 14                      g(x) = -x2 + 9x - 14


Skriv et svar til: 2. gradspolynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.