Matematik

Hjælp til en opgave!

30. april 2012 af Nazani (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Folkens! Kan i ikke hjælpe mig den sidste opgave, kan slet ikke finde ud af det!

Beregn skæringspunkt mellem f(x) = 7 * x^ -0,8 og g(x) = 11 * x^ -2,1


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. april 2012 af fosfor (Slettet)

Løs f(x)=g(x) mht. x


Svar #2
30. april 2012 af Nazani (Slettet)

hvordan det? jeg aner det slet ikke;(


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. april 2012 af fosfor (Slettet)

f(x)=g(x) bliver til 7x-0.8=11x-2.1

Løs mht. x betyder, at du skal isolere x i ligningen. På TI-CAS skal du skrive Solve(f(x)=g(x),x) (hvis du har hjælpemidler)


Svar #4
30. april 2012 af Nazani (Slettet)

tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Hjælp til en opgave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.