Matematik

matematik.

01. maj 2012 af JimilianErMin (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej, jeg har en matematik aflevering for som er til 8.klasse´s niveau. og jeg går i 6. klasse.

- jeg har svært ved nogle af opgaverne, og her er en af dem: kondiruten her til højre. (så er der bare et figur) er tegnet i målestoksforholdet I: 40.000.

-hvor langt løber man på to runder?

                                                                  -på forhånd tak :-).


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2012 af mathon

 

                                             kort                   terræn
                                          1 mm                  40.000 mm = 40 m

                                           1 cm                   400 m


Svar #2
01. maj 2012 af JimilianErMin (Slettet)

er det, det jeg skal skrive? :I. :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2012 af mette48 (Slettet)

Mål ruten på kortet så godt du kan (i mm)

Skriv det i din aklevering (husk enhed)

gang målet med 40000 (husk enhed)

omregn længden til en pænere enhed ved at dele tallet med 1000, så det bliver m i stedet for mm


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2012 af mathon


                 ...hver centimeter på figuren er 400 m i terrænet


                  er der f. eks. 12 cm på figuren
                  er turen i terrænet
                                                       12·(400 m) = 4800 m = 4,8 km


Svar #5
01. maj 2012 af JimilianErMin (Slettet)

ok, mange tak :-).

Skriv et svar til: matematik.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.