Matematik

12x + 4 = 22 hvad er x hvordan regner det!

02. maj 2012 af Sahar1 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg har et lille problem som jeg håber at i ville hjælpe mig med hvordan løser man de her 2 ligningerne?

 

12x + 4 = 22

 

14x = -7

 

 

:D


Brugbart svar (2)

Svar #1
02. maj 2012 af 123434 (Slettet)

12x+4=22

12x+4-4=22-4

12x=18

x=1,5

 


Svar #2
02. maj 2012 af Sahar1 (Slettet)

tusind tak for hjælpen  :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. maj 2012 af Mininanimalismus (Slettet)

14x=-7 divider med 14 på hver side

x=-0,5


Skriv et svar til: 12x + 4 = 22 hvad er x hvordan regner det!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.