Matematik

x ≈ N(middelværdi, standardafvigelsen)

02. maj 2012 af andy3 (Slettet)

a vægt = over 130 g. 
b vægt = 95g - 130 g. 
c vægt = under 95 g. 

a-vægt = 25,2% 
b-vægt = 30,9%

 

Sprg. 1) Bestem middelværdien og standardafvigelsen - afrund til hele tal. 

Sprg. 2) Hvor stor en procentdel vejer min. 120 g. ?

sprg. 3) Antag at standardafvigelsen er uændret. Bestem den nye middelværdi, når 40% min. vejer 130 g.


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. maj 2012 af FætterGlad (Slettet)


Skriv et svar til: x ≈ N(middelværdi, standardafvigelsen)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.