Matematik

HJÆLP!! Matematik!

05. maj 2012 af rebecca4 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har nu lavet 2 opgaver der omhandler nogenlunde det sammen MEN denne opgave forstår jeg virkelig ikke... PLEASE HJÆLP

Vedhæftet fil: hjælp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2012 af fosfor (Slettet)

Mht. kvartilerne kan man vel ikke sige andet, end at de kan befinde sig hvor som helst, på de linjer, der skærer henholdsvis y=25%, y=50% og y=75%


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

a) Man skal aflæse de x-værdier, hvor y = 0,25 , 0,5 , hhv 0,75 .


Skriv et svar til: HJÆLP!! Matematik!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.