Matematik

Differentialkvotienten af funktion

06. maj 2012 af InFiNiTy370 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder og prøver at finde ud af differentialkvotienten af denne her funktion   f(t)=1.541*sin(0.488*t+(-1.000))+3.501

Mit umiddelbare svar på opgaven vil være f´(t)=0.75075*cos(0.488*t-1). 

Er det korrekt? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. maj 2012 af mathon

 

                               f '(t) = 1.541·cos(0.488·t - 1) · 0.488 = 0,752·cos(0.488·t - 1)


Svar #2
06. maj 2012 af InFiNiTy370 (Slettet)

Super. Det var lige det sidste led jeg ikke forstod. ;)


Skriv et svar til: Differentialkvotienten af funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.