Matematik

Problemregning opgave..

07. maj 2012 af Tina12453

Opgaven lyder således:

I Tyskland koster 50 dvd´er 56,70 kr. (7,48 euro)

I Danmark koster 50 dvd´er 57,98 kr.

Momsen i Danmark er 25 %, og momsen i Tyskland er 19 %. Priserne herover er inklusiv moms.

Sammenlign priserne eksklusiv moms på 50 dvd´er købt i Danmark og 50 dvd´er købt i Tyskland.

 

Nogen der kan hjælpe?...


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. maj 2012 af nielsenHTX

119%=56,7 kr

1%=0,4764kr

100%=47,65

eller regnet på en anden måde,  uden moms koster de 56,7/1,19=47,65

gør så det samme med dem fra Danmark og sammenlign


Svar #2
07. maj 2012 af Tina12453

57,98 / 1,25 = 46,38

Er det rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. maj 2012 af nielsenHTX

#2 ja :)


Svar #4
08. maj 2012 af Tina12453

Okay mange tak :D


Skriv et svar til: Problemregning opgave..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.