Fysik

Hastighed

09. maj 2012 af perjensensen (Slettet) - Niveau: C-niveau

sidder og bliver lidt i tvilvl om noget hastigheds beregning

Jeg har en genstand der er faldet 4meter på 1,13sek

hvordan finder jeg hastigheden


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. maj 2012 af mathon

      
                                          vmiddel = s / t = (4 m) / (1,13 s) = 3,54 m/s


Skriv et svar til: Hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.