Matematik
Integration, lille opgave hvor int.prøven skal bruges.
27. august 2005 af
Nico.. (Slettet)
Jeg sidder og arbejder lidt på denne opgave:
Vis at 1) S x^2+4x-5/(x+2)^2 dx = x^2+2x+9/x+2
og
2) S x^2+4x-5/(x+2)^2 dx = x^2-2x+1/x+2.
Derefter skal forklares hvorfor de to højresider kan være forskellige, når de to integrander er ens.
Opgaven er forresten opg. 109 i den grå MAT 3H bog - et årigt højniveau.
Jeg sidder og kan ikke helt finde ud af hvordan jeg skal lave/starte integrationsprøven på højre side... Altså, om noget skal sættes udenfor eller hvad jeg gør..
Nogen der kan give mit et lille hint og hjælpe mig hen a vejen??
Tak ;-)
Vis at 1) S x^2+4x-5/(x+2)^2 dx = x^2+2x+9/x+2
og
2) S x^2+4x-5/(x+2)^2 dx = x^2-2x+1/x+2.
Derefter skal forklares hvorfor de to højresider kan være forskellige, når de to integrander er ens.
Opgaven er forresten opg. 109 i den grå MAT 3H bog - et årigt højniveau.
Jeg sidder og kan ikke helt finde ud af hvordan jeg skal lave/starte integrationsprøven på højre side... Altså, om noget skal sættes udenfor eller hvad jeg gør..
Nogen der kan give mit et lille hint og hjælpe mig hen a vejen??
Tak ;-)
Skriv et svar til: Integration, lille opgave hvor int.prøven skal bruges.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
