Matematik
Hvordan skal den løses?
27. august 2005 af
3700-Line (Slettet)
Hvordan skal den løses.
Siderne i en trekant ligger på linjerne med ligningerne:
M: x-y = 9
N: 13x + 7y + 43 = 0
O: 9y + x = 39
Bestem koordinaterne til trekantens vinkelspidser.
Siderne i en trekant ligger på linjerne med ligningerne:
M: x-y = 9
N: 13x + 7y + 43 = 0
O: 9y + x = 39
Bestem koordinaterne til trekantens vinkelspidser.
Skriv et svar til: Hvordan skal den løses?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
