Matematik

matematik

19. maj 2012 af fati39 - Niveau: B-niveau

hej allesammen

jeg har en opgave som jeg har brug for deres hjælp

a)Isoler vel beregning q= (3q-1)/t

b)1/e^x -4e^x +3= 0


Svar #1
19. maj 2012 af fati39

hej alle sammen

jeg har nogle opgaver som jeg ikke kan løse dem

1) vi har en salpetersyre-opløsningens mad en PHpå 4,3.

beregn salpetersyer-opløsningens formele koncentration


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. maj 2012 af mette48 (Slettet)

a) gangmed t på begge sider

træk eq fra på begge sider

sæt q uden for parentes

del med parentesen på begge sider

b) gang alle led med ex

så får du en andengradsligning i e

erstattes ex med y fås

1-4y2+3y=0

løs ligningen så får du rødderse r1 og r2

sæt ex=r1 og find x af denne ligning

find også x af ligningen med r2


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2012 af SuneChr

# 1  Fatemeh, stil kemi opgaven med pH inde i "kemi"-rummet.


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.