Matematik
Bestem rødder
28. august 2005 af
Jonni (Slettet)
Der skal bestemmes rødder i denne opgave
f(x)=x^3+5x^2
så vil jeg sætte x ud for parentes
0=x(x^2+5x)
men nu kan jeg ikke komme videre? hvad skal jeg gøre?
er det ikke nemmer hvis jeg sætter x^2 ud for parentes?
f(x)=x^3+5x^2
så vil jeg sætte x ud for parentes
0=x(x^2+5x)
men nu kan jeg ikke komme videre? hvad skal jeg gøre?
er det ikke nemmer hvis jeg sætter x^2 ud for parentes?
Svar #2
28. august 2005 af Jonni (Slettet)
det sidste spørgesmål er ikke noget alligevel, tænkte mig ikk lige om..
Skriv et svar til: Bestem rødder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
