Matematik

Indsæt flere vektore i et koordinatsystem(komplekse tal) - Mathcad

25. maj 2012 af EVriderDK (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har ledt på nettet efter 2d vector plotting, men alt hvad jeg finder er sådan noget crazy noget.

Hvis jeg f.eks. har h=6+6i og b=4-500i hvordan indsætter jeg dem så i det komplekse plan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

h = (x;y) = (6;6) og b = (x;y) = (4;-500)


Svar #2
25. maj 2012 af EVriderDK (Slettet)

KAn man ikke gøre det på kompleks form?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2012 af peter lind

Du har x som den reelle akse og y som den imaginære akse, så det er kompleks form


Svar #4
25. maj 2012 af EVriderDK (Slettet)

Njaa men der er også noget med at man kan skrive Im() og Re() men fatter ikke, hvordan det virker.


Svar #5
25. maj 2012 af EVriderDK (Slettet)

Når jeg indsætter vector field plot, indsætter den 3D scatter plot. Er det normalt?


Skriv et svar til: Indsæt flere vektore i et koordinatsystem(komplekse tal) - Mathcad

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.